Egy aranyból készült Apple

Van, akit nem a teljesítmény érdekel

A számítógép, laptop és egyéb okoskütyü tulajdonosok számára az eszköz hardverének a teljesítménye fontos. Legyen gyors a processzor, sok memória, karcmentes kijelző és bikaerős videokártya. Van viszont olyan réteg, ahol az a lényeg, hogy a gép minimum színaranyból legyen, ünnepnapokra lehet rajta néhány gyémánt is.

A hagyományos laptopok és okostelefonok műanyag burkolattal, esetleg fém házban kerülnek le a gyártósorról, az arany tokozást egyedi megrendelések alapján végzik el néhány helyen. A 24 vagy 18 karátos arany burkolat alatt lehet MacBook, iPhone vagy bármi más is.

Ez a mobiltelefon sem olcsó

Playstation majdnem 2 millióért

Az aranyozott karóra vagy mobiltelefon nem olyan extrém, a laptop arany burkolatára is rábólint a nem teljesen hétköznapi ember, az aranyból készült Playstation 3 és controllerje is megvásárolható. 5 ezer dollárért, szigorúan megrendelésre, kaphat egy aranyba öltöztetett PlayStation 3 Slim-et 500GB merevlemezzel, sajnos csak egy darab, aranyozott, vezeték nélküli controllerrel.

A 24 karátos aranytól berzenkedők rendelhetik fehérarany, platina vagy krómborítással is a kütyüket.

A keretben is láthatod magad, nem csak a kamerában

2014-es MacBook laptop 3 millióért?

Az igazi luxus rajongói vásárolhatnak potom 10 ezer dollárért arany burkolatba szerelt MacBook Pro 13-at. 3GHz-s Dual-core i7-es processzorral, 16 GB DDR3L RAM-mal és 1TB-s SSD meghajtóval.

Az árban már benne van a fából készült tartódoboz és választható 110V vagy 220V-os adapter is. Az aranyborítású laptop többféle billentyűzettel is rendelhető, sajnos magyar nyelvű nincs az alapkészletben, de felár ellenében biztosan készít a gyártó.

A hagyományos, polírozott aranybevonat mellett változatos gravírozás vagy gyémánt díszítés is rendelhető, nem kell a hétköznapi aranyat bámulni StarCraft-ozás közben.

Az arany jobban hűt?

Tablet arannyal

Nem kell aggódniuk a táblagép kedvelőinek sem. Egy iPad air 1-ért alig kell kétmilliónál többet fizetni. Ezért az árért 128GB memória jár, és a WiFi mellett GSM kapcsolattal is rendelkezik a gép. A 6 300 dolláros árért kártyafüggetlen gépet vehet kezébe a boldog tulajdonos, így a függetlenítés már nem terheli meg a családi kasszát.

Playstation aranyból